Совет

По завршувањето на последните локални избори одржани во 2017 година е формиран новиот Совет на Општина Кисела Вода. Новиот Совет брои 23 советници e составен од 12советници од коалицијата предводена од СДСМ И 11 советници од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

Првата конститутивна седница во овој состав на Советот на Општина Кисела Вода е одржана на 08.11.2017 година,кога за претседател на Советот е избран Дарио Шимиќ, кој доаѓа од редовите на СДСМ.

 

 

 


 

 

Име и Презиме: Бојана Ацева

Година на раѓање: 18.01.1990

Образование: ВСС , молекуларен биолог

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Зоран Ацевски

Година на раѓање: 01.06.1974

Образование: ССС - сообраќаен техничар

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 Име и Презиме: Весна Бошковска

Година на раѓање: 06.09.1975

Образование: ВСС - дипломиран професор по одделенска настава

Работно место: ООУ "Кирил Пејчиновиќ"-одделенски наставник

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

 

Име и Презиме: Зоран Георгиевски

Година на раѓање: 06.04.1964

Образование: ВСС

Работно место: координатор-раководител во Државен завод за статистика

Политичка партија: НСДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Александар Ѓорѓиев

Година на раѓање: 28.06.1979

Образование: ВСС - Дипломиран градежен инженер, магистар од областа на градежништвото

Работно место: /

Политичка партија: Партија на Власите од Република Македонија

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Орце Ѓорѓиевски

Година на раѓање: 05.08.1987

Образование: ВСС 

Работно место: ЕВН - ЕЛЕКТРАНИ ДООЕЛ - експерт за хидроцентрали

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

 

Име и Презиме: Вера Жупан

Година на раѓање: 24.05.1963

Образование: ВСС-Историја на уметност со археологија

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Драги Јовевски

Година на раѓање: 29.02.1960

Образование: ВСС - доктор  на стоматологија

Работно место: Раководител на О.Е.Сл. за ПЗЗ во Поликлиника МВР и доктор стоматолог

во ЈЗУ "Здравствен Дом"-Скопје

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Даниела Костадинова

Година на раѓање: 19.03.1972

Образование: ВСС - професор по одделенска настава

Работно место: ООУ "Рајко Жинзифов, симбол на кинеско-македонското пријателство"-н. Драчево

- професор по одделенска настава

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Име и Презиме: Тодор  Костадиновски

Година на раѓање: 17.04.1989

Образование: ВСС - дипломиран економист-финансиско-банкарски и даночен менаџмент

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Владимир Митев

Година на раѓање: 17.07.1991

Образование: ВСС - бизнис логистика

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Иван Митровски

Година на раѓање: 07.07.1983

Образование: ВСС - дипломиран економист по бизнис и администрација

Работно место: Еуростандард Банка АД Скопје-самостоен стручен соработник

Политичка партија: Социјалистичка Партија на Македонија

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Христина Оџаклиеска

Година на раѓање: 12.07.1978

Образование: доктор на науки

Работно место: Агенција за планирање на просторот-самостоен планер

за животна средина и природно наследство

Политичка партија: ДОМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Весна Петковска

Година на раѓање: 11.09.1976

Образование: ССС - економски техничар

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Нестор Павловски

Година на раѓање: 10.07.1977

Образование: ССС - машински техничар

Работно место: "Пивара"-Скопје- сменски раководител

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Јасна Саздовска

Година на раѓање: 25.03.1960

Образование: ВСС-  дипломиран новинар

Работно место: ЈП "Службен весник"

Политичка партија: Демократски сојуз

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Надица Спасовска-Трајановски

Година на раѓање: 17.08.1986

Образование: ВСС-дипломиран социјален работник

Работно место: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа

на Град Скопје-социјален работник

Политичка партија: ВМРО – ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Стамат Стаматовски

Година на раѓање: 10.09.1990

Образование: ССС

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Име и Презиме: Славче Трпески

Година на раѓање: 12.05.1974

Образование: ВСС-дипломиран правник

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Емилија Трајковска

Година на раѓање: 13.03.1961

Образование: ВСС - специјалист гинеколог-акушер

Работно место: ПЗУ "Д-р Емилија Трајковска"- гинеколог-акушер

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Дарко Филиповски

Година на раѓање: 07.09.1981

Образование: Маркетинг менаџер

Работно место: комерцијалист

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Марина Чорбеска

Година на раѓање: 05.10.1971

Образование: ВСС - Правен факултет

Работно место: Адвокатска канцеларија- адвокат

Политичка партија: ЛДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Дарио Шимиќ

Година на раѓање: 03.09.1987

Образование: ССС-аниматор по физичка култура

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa