Совет на општината

По завршувањето на последните локални избори одржани во 2013 година е формиран Советот на општина Кисела Вода. Новиот Совет на

Општина Кисела Вода, кој брои 23 советници e составен од 14 советници од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“,  8

советници од СДСМ и 1 советник од ГРОМ.

Првата конститутивна седница на повеќепартискиот Совет е одржана на 12.04.2013 година, кога за претседател на Советот е избран

Трајче Донев, кој доаѓа од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“.

 

 

 

Име и Презиме: Јасна Саздовска

Година на раѓање: 25.03.1960

Образование: ВСС , дипломиран новинар

Работно место: ЈП Службен весник на РМ

Политичка партија: Демократски Сојуз 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

Име и Презиме: Светлана Колариќ

Година на раѓање: 13.06.1977

Образование: ВСС - доктор по ветеринарна медицина

Работно место: Агенција за Храна и Ветеринарство - државен советник за безбедност и квалитет на храната

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 Име и Презиме: Дарко Каевски

Година на раѓање: 09.11.1989

Образование: ССС - Правен асистент

Работно место:

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Бранко Георгиевски

Година на раѓање: 1966

Образование: ВСС Геодетски инженер

Работно место: Раководител на служба за правни и кадрови работи

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Име и Презиме: Мери Проја - Продановска

Година на раѓање: 24.07.1968

Образование: ВСС - Дипломиран правник

Работно место: Министерство за економија - советник во одделение за прекршоци - Државен пазарен инспекторат

Политичка партија: СДСМ 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

Име и Презиме: Петре Ристовски

Година на раѓање: 14.04.1973

Образование: ССС - електротехничар

Работно место: ЕВН - Македонија - елктромонтер

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Весна Бошковска

Година на раѓање: 06.09.1975

Образование: ВСС

Работно место: ОУ "Кирил Пејчиновиќ" - одделенски наставник

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Име и Презиме: Антоние Лазаревски

Година на раѓање: 18.12.1975

Образование: ВСС - спец. Неврохирург

Работно место: УК по хируршки болести "Св. Наум Охридски"

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Име и Презиме: Филип Камчев

Година на раѓање: 30.07.1981

Образование: ВСС - Дипломиран правник

Работно место: Институт за акредитација на Република Македонија

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Никола Груев

Година на раѓање: 14.04.1958

Образование: ВСС - лекар, хирург - специјалист по абдоминална хирургија

Работно место: УКХБ "Св. Наум Охридски"

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Кирил Митревски

Година на раѓање: 28.02.1988

Образование: ВСС - дипломиран Политиколог

Работно место:

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Александар Ѓорѓиев

Година на раѓање: 28.06.1979

Образование: ВСС - магистер од областа на градежништвото

Работно место:

Политичка партија: Партија на Власите на РМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Горан Антовски

Година на раѓање: 04.12.1968

Образование: ВСС - Дипломиран економист

Работно место: А.Д. Мепсо

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Тодор Каламатиев

Година на раѓање: 22.04.1954

Образование: ВСС - Доктор на правни науки

Работно место: Правен факултет "Јустинијан Први" - професор

Политичка партија: СПМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Кристина Колевска

Година на раѓање: 10.06.1981

Образование: ВСС - Дипломиран правник

Работно место: ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи на Град Скопје

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Славица Новачевска

Година на раѓање: 29.03.1966

Образование: ВСС,  Доктор на науки 

Работно место: Универзитет Св.Кирил и Методиј, Универзитетски Професор

Политичка партија: ГРОМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Звонко Спасовски

Година на раѓање: 1969

Образование: ВСС Земјоделски факултет

Работно место: ЈП Водовод и канализација

Политичка партија: ВМРО – ДПМНЕ 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Роландо Кутиров

Година на раѓање: 23.01.1962

Образование: ССС - Гимназија

Работно место: Приватна фирма - Раководител

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Цена Митревска

Година на раѓање: 14.07.1962

Образование: ССС - Машински техничар

Работно место: Прима Роза ДОО - Управител

Политичка партија: ВМРО-НП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

Име и Презиме: Трајче Донев

Година на раѓање: 08.04.1976

Образование: ВСС - Доктор по Ветеринарна медицина

Работно место: Агенција за Храна и Ветеринарство - државен советник по ветеринарство

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

Име и Презиме: Илчо Симоновски

Година на раѓање: 29.07.1951

Образование: ВСС - Машински факултет

Работно место: ПРИМА ИНЖЕЊЕРИНГ ДОО СКОПЈЕ - одговорен проектант за термотехнички инсталации

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Име и Презиме: Игор Вељаноски

Година на раѓање: 13.07.1979

Образование: ВСС - Дипломиран социјален работник

Работно место:

Политичка партија: ЛДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Име и Презиме: Илинка Кољозова

Година на раѓање: 18.07.1946

Образование: ВСС - Историја на уметност

Работно место: пензионер

Политичка партија: НСДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Работилница за лица со посебни потреби во ООУ „Кузман Шапкарев“ https://t.co/Vr1LDA6zzy
O_KiselaVoda Ќе се собира кабастиот отпад во општина Кисела Вода https://t.co/hCawcNLFKD