Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Список на лица вработени кај имателот на информацијата со позиција и контакт

 

-          Сектор за поддршка на Градоначалникот и Советот на Општината

-          Раководител на сектор

Милена Темелковска Спасеска

070/213-793

-          Помошник раководител на Сектор

Радмила Шоповска

070/292-361

Сидера Василевска

072/278-252

-          Сектор за управување со човечки ресурси и информатичка технологија

-          Раководител на сектор

Николче Гроздановски

076/318-607

-          Помошник раководител на Сектор

Цветанка Тодоровска

072/314-977

-          Сектор за финансиски прашања

-          Раководител на сектор

Љупчо Секуловски

072/314-959

-          Раководител на одделение за сметководство и плаќање

Весна Јосифовска

072/314-969

-          Сектор за јавни набавки и општи работи

-          Раководител на сектор

Борче Лазаревски

072/314-957

-          Сектор за нормативно правни работи

-          Раководител на сектор

Трајче Јовановски

072/314-988

-          Раководител на одделение за правни работи

Сашо Мержаноски

070/487-470

-          Раководител на одделение за управување со градежно земјиште и јавно наддавање

Николина Ѓорѓиева Серафимовска

070/226-037

-          Сектор за урбанизам  и просторно планирање

Гоце Станкоски

072/276-560

-          Помошник раководител на Сектор

Голубина Арсовска

078/407-690  072/314-941

Ивана Зафировски

078/363-924

-          Раководител на одделение за изводи и одобренија за градење

Стојан Трајчев

070/682-372

-          Раководител на одделение за регулирање на бесправно изградени објекти

Ирена Маренчева Митревски

070/285-897

 

-          Сектор за комунални работи инфраструктура сообраќај и заштита на животна средина

-          Раководител на сектор

Мирјана Јорданова

072/314-929

-          Помошник раководител на Сектор

Дејан Кржев

072/314-981

-          Сектор за инспекциски работи

-          Помошник раководител на Сектор

Влатко Костадиновски

070/292-453

           Раководител на одделение за постапување по инспекциски работи и контрола

Игор Никоски

076/318-783

-          Сектор за образование, предучилишно воспитување, спорт и култура

Марјан Спасески

070/389-661

           Раководител на одделение за образование

Милка Ѓорѓеска

071/399-647

           Раководител на одделение за спорт

Тони Чупоски

072/314-931

           Раководител на одделение за култура

Светлана Коруновска Аџигогова

070/292-195

-          Сектор за локален економски развој

-          Раководител на сектор

Павлина Рибарска

072/314-909

-          Помошник раководител на Сектор

Елизабета Јаневска

072/314-945

-          Раководител на одделение за планирање и поддршка на ЛЕР и унапредување на енергетската ефикасност

Катерина Сиљаноска

072/314-919

-          Сектор за месна самоуправа и социјална заштита

-          Раководител на сектор

Марјан Стојанчевски

072/273-123

-          Помошник раководител на Сектор

Тања Стојаноска

072/314-934

-          Раководител на одделение за месни заедници, невладини организации и социјална заштита

Даниел Зафироски

078/445-440

-          Сектор за внатрешна ревизија

-          Раководител на сектор

Мирко Ивановски

072/220-880

-          Раководител на одделение за усогласеност (регуларност) и системи на внатрешна контрола

Марина Јандревска

072/314-982

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa