​Јавна анкета за Предлог Детален урбанистички план за изменување и дополнување на Детален урбанистички план за Градска Четврт Ј20, Блок 01 (УП 01.1 и УП 01.2), Општина Кисела Вода – Скопје, плански период 2019 - 2024 (од 27.12.2019 до 15.01.2020)

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa