• Жителите на Пинтија ќе добијат асфалтирани улици и атмосферска канализација

    Жителите на Пинтија на потегот од ул. „Саса 2“ до крстосницата со „Јабланица“ ќе добијат целосно реконструирана улица.

  • Децата и вработените во објектот „Мимоза“ на ЈДГ „Весели цветови“ ќе добијат подобри услови

    Градоначалникот Филип Темелковски потпиша договор за реализација на проект за енергетска обнова на ЈДГ „Весели цветови“, објект „Мимоза“.

  • Целосно е реновирана спортската сала Независна Македонија

    Општина Кисела Вода во соработка со ЈП „За стопанисување со спортски сали и објекти - Кисела Вода“, целосно ја реновираше спортската сала „Независна Македонија“

  • Градоначалникот Филип Темелковски во Владата на РСМ потпиша договор за набавка на товарно возило – кипер

 

 

Насловна

Советот на Општина Кисела Вода ја одржа 41 пленарна седница

На 41 пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода која се одржа денес, на 30 јули, 2020 година, се усвои следниот дневен ред:

-Усвојување на Записникот од 40-та пленарна седница

1.Годишен извештај за работата на ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“ за учебната 2019-2020 година;

2.Годишен извештај за работата на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ за учебната 2019-2020 година;

3.Годишен извештај за работата на ООУ „Партенија Зографски“ за учебната 2019-2020 година;

4.Годишен извештај за работата на ООУ „Невена Георгиева-Дуња“ за учебната 2019-2020 година;

5.Годишен извештај за работата на OОУ „Кузман Шапкарев“ за учебната 2019-2020 година;

6.Годишен извештај за работата на OОУ „Рајко Жинзифов“, н. Драчево Oпштина Кисела Вода, Скопје за учебната 2019-2020 година;

7.Годишен извештај за воспитно-образовната работа на OОУ „Св. Климент Охридски“ с. Драчево, за учебната 2019-2020 година;

8.Годишен извештај за работата на OОУ „Круме Кепески“ за учебната 2019-2020 година;

9. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на ООУ „Кузман Јосифовски-Питу“;

10. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   ООУ „Кирил Пејчиновиќ“;

11. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на  ООУ „Партенија Зографски“;

12. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   ООУ „Невена Георгиева-Дуња“;

13. Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   OОУ „Кузман Шапкарев“;

14.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на   OOУ „Рајко Жинзифов“, н.Драчево;

15.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на  OОУ „Св. Климент Охридски“ с. Драчево;

16.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на OОУ „Круме Кепески“;

17.Давање согласност на Годишниот план за вработување за 2021 година на Општина Кисела Вода

 

 

Додај коментар


FacebookTwitterLinkedin

Популарни Статии

Веб Страна

Дали ви се допаѓа новиот изглед на веб страната на Општината?

1 Останати гласови

 

 

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa