Новости

Проект ,,Топлотен бран - Заштита и превенција на здравјето на граѓаните од високи температури во летниот период"

Рејтинг на корисник:  / 0

Во духот на взаемната соработка Општина Кисела Вода со Општинската организација на Црвен Крст на Општина Кисела Вода го реализира проектот ,,Топлотен бран - Заштита и превенција на здравјето на граѓаните од високи температури во летниот период".

Проектот се реализира со кофинансирање на Општина Кисела Вода од Програмата за 2019 година на Секторот за месна самоуправа и О.О.Црвен крст на Кисела Вода.

Повеќе: Проект ,,Топлотен бран - Заштита и превенција на здравјето на граѓаните од високи температури во летниот период"

Јавен повик за вклучување во Програмата за општинско корисна работа за 2019 година

Рејтинг на корисник:  / 3

Општина Кисела Вода  и оваа година по петти пат ќе учествува во Програмата Општинско – корисна работа со проектот под наслов „ УЧИМЕ, СЕ ВОСПИТУВАМЕ, ДРУГАРУВАМЕ“.

Проектот се реализира врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ, Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и Општина Кисела Вода.

Повеќе: Јавен повик за вклучување во Програмата за општинско корисна работа за 2019 година

Се обновува ООУ ,,Партенија Зографски“ во Кисела Вода

Рејтинг на корисник:  / 0

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски изврши увид во активностите за подобрување на условите на учениците и вработените во ООУ ,,Партенија Зографски“.

Повеќе: Се обновува ООУ ,,Партенија Зографски“ во Кисела Вода

Општина Кисела Вода со помош на Градот Скопје ја уреди својата територија

Рејтинг на корисник:  / 0

Општина Кисела Вода заедно со Градот Скопје спроведе голема акција за уредување на својата територија.

Повеќе: Општина Кисела Вода со помош на Градот Скопје ја уреди својата територија

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Утре ул. Киро Фетак без струја https://t.co/s3wvNho8nX
O_KiselaVoda Во Кисела Вода се одржа Мултимедијален хепенинг на отворен простор https://t.co/5B8VQFyBaA
O_KiselaVoda Награди за најдобрите ученици, спортисти и просветни работници во училиштата и градинките https://t.co/kP5Y15ZpqK