Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Совет на општината

По завршувањето на последните локални избори одржани во 2017 година е формиран новиот Совет на Општина Кисела Вода. Новиот Совет брои 23 советници e составен од 12 советници од коалицијата предводена од СДСМ И 11 советници од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

Првата конститутивна седница во овој состав на Советот на Општина Кисела Вода е одржана на 08.11.2017 година, кога за претседател на Советот е избран Дарио Шимиќ, кој доаѓа од редовите на СДСМ.

 

 

 


 

 

Име и Презиме: Бојана Ацева

Година на раѓање: 18.01.1990

Образование: ВСС , молекуларен биолог

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Зоран Ацевски

Година на раѓање: 01.06.1974

Образование: ССС - сообраќаен техничар

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 Име и Презиме: Весна Бошковска

Година на раѓање: 06.09.1975

Образование: ВСС - дипломиран професор по одделенска настава

Работно место: ООУ "Кирил Пејчиновиќ"-одделенски наставник

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

Име и Презиме: Зоран Георгиевски

Година на раѓање: 06.04.1964

Образование: ВСС

Работно место: координатор-раководител во Државен завод за статистика

Политичка партија: НСДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Александар Ѓорѓиев

Година на раѓање: 28.06.1979

Образование: ВСС - Дипломиран градежен инженер, магистар од областа на градежништвото

Работно место: /

Политичка партија: Партија на Власите од Република Македонија

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Орце Ѓорѓиевски

Година на раѓање: 05.08.1987

Образование: ВСС 

Работно место: ЕВН - ЕЛЕКТРАНИ ДООЕЛ - експерт за хидроцентрали

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

 

Име и Презиме: Вера Жупан

Година на раѓање: 24.05.1963

Образование: ВСС-Историја на уметност со археологија

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Драги Јовевски

Година на раѓање: 29.02.1960

Образование: ВСС - доктор  на стоматологија

Работно место: Раководител на О.Е.Сл. за ПЗЗ во Поликлиника МВР и доктор стоматолог

во ЈЗУ "Здравствен Дом"-Скопје

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Даниела Костадинова

Година на раѓање: 19.03.1972

Образование: ВСС - професор по одделенска настава

Работно место: ООУ "Рајко Жинзифов, симбол на кинеско-македонското пријателство"-н. Драчево

- професор по одделенска настава

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Име и Презиме: Тодор  Костадиновски

Година на раѓање: 17.04.1989

Образование: ВСС - дипломиран економист-финансиско-банкарски и даночен менаџмент

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Владимир Митев

Година на раѓање: 17.07.1991

Образование: ВСС - бизнис логистика

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Иван Митровски

Година на раѓање: 07.07.1983

Образование: ВСС - дипломиран економист по бизнис и администрација

Работно место: Еуростандард Банка АД Скопје-самостоен стручен соработник

Политичка партија: Социјалистичка Партија на Македонија

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Име и Презиме: Ленче Костовска

Година на раѓање: 16.05.1967

Образование: ССС

Работно место: ликвидатор во ЈП Водовод и Канализација-Скоје

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Весна Петковска

Година на раѓање: 11.09.1976

Образование: ССС - економски техничар

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Нестор Павловски

Година на раѓање: 10.07.1977

Образование: ССС - машински техничар

Работно место: "Пивара"-Скопје- сменски раководител

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Јасна Саздовска

Година на раѓање: 25.03.1960

Образование: ВСС-  дипломиран новинар

Работно место: ЈП "Службен весник"

Политичка партија: Демократски сојуз

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

Име и Презиме: Надица Спасовска-Трајановски

Година на раѓање: 17.08.1986

Образование: ВСС-дипломиран социјален работник

Работно место: ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа

на Град Скопје-социјален работник

Политичка партија: ВМРО – ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

 

Име и Презиме: Стамат Стаматовски

Година на раѓање: 10.09.1990

Образование: ССС

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 Име и Презиме: Славче Трпески

Година на раѓање: 12.05.1974

Образование: ВСС-дипломиран правник

Работно место: /

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Емилија Трајковска

Година на раѓање: 13.03.1961

Образование: ВСС - специјалист гинеколог-акушер

Работно место: ПЗУ "Д-р Емилија Трајковска"- гинеколог-акушер

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Дарко Филиповски

Година на раѓање: 07.09.1981

Образование: Маркетинг менаџер

Работно место: комерцијалист

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Марина Чорбеска

Година на раѓање: 05.10.1971

Образование: ВСС - Правен факултет

Работно место: Адвокатска канцеларија- адвокат

Политичка партија: ЛДП

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Име и Презиме: Дарио Шимиќ

Година на раѓање: 03.09.1987

Образование: ССС-аниматор по физичка култура

Работно место: /

Политичка партија: СДСМ

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

                

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa