malatya escort pendik escort bayan antalya bayan escort ankara escort samsun escort bayan avcılar bayan escort anadolu yakası escort şirinevler escort bayan mersin bayan escort tuzla escort şişli escort bayan mecidiyeköy bayan escort
How Hot is Too Hot for Cats
Дупови за градски четврти

Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Донесени ДУП-ови за градски четврти и блокови

 

Детални урбанистички планови донесени за Градски четврти кои се дефинирани согласно Генерален урбанистички план на Град Скопје 2012-2022 година и блокови во рамки на градски четврти дефинирани согласно Урбанистички планови за одделна Градска Четврт од ГУП на Град Скопје, плански период 2012-2022.

 

 

 


 

Детален урбанистички план Реон Ј, Четврт Ј08 - Општина Кисела Вода

 


 

Детален урбанистички план Реон Ј, Четврт Ј10 - Општина Кисела Вода

 


 

Детален урбанистички план Реон Ј, Четврт Ј12 - Општина Кисела Вода

 


 

Детален урбанистички план за Градска Четврт Ј13 - Општина Кисела Вода

 


 

Детален урбанистички план за Градска Четврт Ј20, Блок 01 - Општина Кисела Вода

 


 

Детален урбанистички план за Блок 20.7, Четврт Ј20, Реон Ј - Општина Кисела Вода

 


 

 Измена и дополна на детален урбанистички план за населба Црниче - дел 2

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план за дел од населба Црниче (меѓу Ч.Кантарџиев и Н.Охридски)

 


 

 Измена и дополна на детален урбанистички план - Црниче 2

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план - Црниче 2 - дел од блок 15

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план - Пржино 1

 


 

ДУП Пржино 1 дел од УБ 1 (измена и дополна)

 


 

 Измена и дополна на детален урбанистички план - Пржино 1 - дел од УД 2 и дел од УД 3

 


 

 Детален урбанистички план дел од М.З. 73 Кисела Вода - Урбан модул Козјак

 


 

 Детален урбанистички план за населба Кисела вода М.З. 70, Локалитет 2

 


 

Детален урбанистички план за населба Кисела Вода М.З. 70, Локалитет 2, Опфат 8, Измена и дополна

 


 

Детален урбанистички план за населба Кисела Вода М.З. 70, Локалитет 2, Блок 9, Измена и дополна

 


 

Изменување и дополнување на детален урбанистички план за населба Кисела вода, М.З. 70, Локалитет 2, Блок 12

 


 

Детален урбанистички план за нас.Кисела вода М.З. 70, Локалитет 3

 


 

 Детален урбанистички план за дел од нас.Кисела вода, Локалитет 4

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план за дел од Расадник, блокови 4, 6 и 7

 


 

Детален урбанистички план, измени и дополнувања, локалитет Расадник (блокови М1, М2, М3 и М5)

 


 

Детален урбанистички план локалитет Бирарија

 


 

Изменување и дополнување на дел од детален урбанистички план Бирарија, Блок 3

 


 

Изменување и дополнување на дел од детален урбанистички план Бирарија, дел од блок 4

 


 

Изменување и дополнување на дел од детален урбанистички план Бирарија, дел од блок 8

 


 

Изменување и дополнување на детален урбанистички план М.З. Цветан Димов - Славија (блокови 1,2,3,4,5,7,8 и 10)

 


 

Детален урбанистички план за нас. 11 Октомври М.З.-65 (тврда градба), Блок 2

 


 

 Детален урбанистички план 11 Октомври 2, Бензиска пумпа

 


 

Детален урбанистички план на дел од 11 Октомври II (југоисточна зона) УБ-2 - јужен дел

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план, дел од М.З. 11 Октомври, Блок А (Булевар Србија)

 


 

Детален урбанистички план Стакларница

 


 

Изменување и дополнување на детален урбанистички план Стакларница, Блокови 9 и 10

 


 

Детален урбанистички план Стакларница - Пинтија

 


 

Детален урбанистички план за нас. Пинтија

 


 

Детален урбанистички план за дел од опфат 3, локалитет Припор

 


 

Детален урбанистички план, Локалитет ОХИС

 


 

Детален урбанистички план нас. Драчево

 


 

Детален урбанистички план блок Локален Центар

 


 

Детален урбанистички план дел од блок нас. Драчево Исток А за УД 2 и 3

 


 

Детален урбанистички план дел од блок нас. Драчево Запад Б за УД 39 и 47

 


 

Измена и дополна на детален урбанистички план за нас. Драчево М.З. 71 - дел од Западен дел Б - блок 37

 


 

Детален урбанистички план дел од Исток А нас. Драчево-4

 


 

Изменување и дополнување на детален урбанистички план, М.З. 71 – Западен дел Б (блок 27)

 


 

 ДУП за дел од н.Драчево-М.З. 71 УРБАН БЛОК 8

 


 

Општ акт Усје

 


 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости