Користиме cookies со цел да ви овозможиме најдобро искуство и беспрекорно пребарување на нашата интернет страница. Истата користи cookies пораки од трети страни, со цел да Ви доставуваат информации кои ќе Ви бидат од корист. Продолжувајќи ја Вашата посета на оваа интернет страна, се согласувате на користењето на cookies.

Повторна јавна анкета и јавна презентација по предлог детален урбанистички план Градска Четврт Ј20, блок 04

 

Повторна јавна анкета и јавна презентација по предлог детален урбанистички план Градска Четврт Ј20, блок 04, Општина Кисела Вода – Скопје, плански период 2014-2019, со граници на опфатот  :

-на североисток: границата се движи по собирните улици „Антон Попов“ и „Димо Хаџи Димов“;

-на југоисток: границата започнува да се движи по сервисната улица „Мариовска“;

-на југозапад: границата се движи по сервисната улица „ Милан Мијалковиќ“;

-на северозапад: границата се движи по сервисните улици „Пржино“ и „Наум Охридски“;

-на североисток:границата се движи по сервисната улица „ Павел Шатев“.

Опфатот е со површина од 35,40 ха.

 

Планот може да се види овде:

ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН  ГРАДСКА ЧЕТВРТ Ј20, блок 04

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa