Контакти

КОНТАКТ СО ОПШТИНАТА

адреса:  

Општина Кисела Вода

ул. Петар Дељан 17

телефон: ++38922785400 

 факс: ++38922770210

 e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


ГРАДОНАЧАЛНИК

Филип Темелковски

тел: 02/2785400
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТ

Дарио Шимиќ 

тел: 02/2785403
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

СЕКТОР ЗА  ПОДДРШКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

Драгица Наумчевска

тел: 02/2785400, 02/2785403
факс: 02/2770210

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

ОДНОСИ СО МЕДИУМИ

тел: 02/2785413

факс: 02/2770210

Јанко Бацарија

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

СЕКТОР ЗА НОРМАТИВНО ПРАВНИ РАБОТИ

 

 

Трајче Јовановски

тел: 02/2785411
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА ФИНАНСКИ РАБОТИ

тел: 02/2785407
факс: 02/2770210

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 

 

СЕКТОР ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА

Марина Јандревска

тел: 02/2785479
факс: 02/2770210
моб: 072/314-982

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 

 

СЕКТОР ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ И ОПШТИ РАБОТИ

тел: 02/2785417
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА  ЛОКАЛЕН И ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

Павлина Рибарска

тел: 02/2785428
факс: 02/2770210
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ

Гоце Станкоски

тел: 02/2785420
факс: 02/2770210

e-mail: goce.stankoskiОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за легализација

Весна Димова 

тел: 02/2785429

 

 

СЕКТОР ЗА КОМУНАЛНИ РАБОТИ, ИНФРАСТРУКТУРА, СООБРАЌАЈ И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Мирјана Јорданова

тел: 02/2785410
факс: 02/2770210                                                               e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Одделение за заштита на животната средина

Петар Ѓорѓиоски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

тел: 078/373779
факс: 02/2770210 

 

 

Јавно осветлување

тел: 072/314-972

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

       

 

 

СЕКТОР ЗА ИНСПЕКЦИСКИ РАБОТИ

Игор Никоски

тел: 02/2785449                                                  

факс: 02/2770210                                        

 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ПРЕДУЧИЛИШНО ВОСПИТУВАЊЕ,КУЛТУРА И СПОРТ

тел: 02/2785411
факс: 02/2770210

ОБРАЗОВАНИЕ

Марјан Спасески

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

КУЛТУРА

Светлана Аџигогова

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

СПОРТ

тел: 02/2785462
факс: 02/2770210

Тони Чупоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

СЕКТОР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ И ОБУКИ

тел: 02/2785423
факс: 02/2770210

Цветанка Тодоровска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СЕКТОР ЗА МЕСНА САМОУПРАВА, ЗА ОДНОСИ СО ИНСТИТУЦИИТЕ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ И СО ОПШТЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ


тел: 02/2785427
факс: 02/2770210

Марјан Стојанчевски

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ОДГОВОРЕН ЗА КОНТАКТ СО ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО ОПШТИНАТА


Тања Стојаноска  

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ЛИЦЕ ОВЛАСТЕНО ЗА ПРИЕМ НА ПРИЈАВИ ОД УКАЖУВАЧИ (ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА УКАЖУВАЧИ)

Сашо Мержаноски - Советник во сектор за нормативно-правни работи

070/487 470

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Линкови 2

NewsLetter

Внесете ја вашата email адреса за да добивате новости.


FacebookTwitterLinkedin

Twitter Новости

O_KiselaVoda Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис https://t.co/ovuafSUQB0
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/oj5nCdmiN2
O_KiselaVoda Општина Кисела Вода ќе биде домаќин на Меѓународен младински ракометен турнир КЛ7 2020 https://t.co/3klWf5HsNa